Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Nisan Soğuğunu Çocuklar Isıttı

23 Nisan Çocuk bayramındaki sıcak kutlama, soğuk havayı unutturdu.

Reklam
Nisan Soğuğunu Çocuklar Isıttı
09 Mayıs 2015 - 16:49
Reklam
Reklam

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ilçemizde coşkulu programlarla kutlandı. Şehit Makbule Meydanındaki kutlama törenlerine öğrenciler, velileri ve çok kalabalık bir vatandaş grubu katıldı.
            İlçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Selim Kasacı, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik törende hazır bulundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Milli Eğitim Müdürü Çelik yaptı.
            Nisan bu yıl, hiç alışılmadık biçimde soğuk yüzünü gösterdi. Bayram günü herkes titriyordu. Ancak çocukların bayram coşkusu ve heyecanı,  Nisan soğuğunu adeta ısıttı. Program bitinceye kadar tören alanından kimse ayrılmadı.
            Öğrenciler şiirlerle, oratoryolarla solo ve koro dinletileriyle 23 Nisan'ı doyasıya yaşamanın arzusunu ortaya koydular. Folklor ekiplerinin gösterileri ise izleyicilerden büyük alkış aldı.
            23 Nisan programına büyük emek verilmiş, programı hazırlayan eğitimcilerin emeklerine saygı duyuyoruz. Öğrencilerin coşkusunu ise ayrıca alkışlıyoruz.






Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3812 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum