Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Naturel Eczanesi Hizmete Girdi

Ecz.Merve Çalik'e ait eczane ilçemizde hizmet vermeye başladı

Reklam
Naturel Eczanesi Hizmete Girdi
05 Mayıs 2015 - 16:48
Reklam
Reklam
Hafta sonunda düzenlenen törenle açılışı yapılan Naturel Eczanesi, halkımıza hizmet vermeye başladı. Divan mahallesi 23 Nisan caddesinde, Divan Camiinin karşı köşesinde hizmet vermeye başlayan eczanenin açılışına, kalabalık bir vatandaş gurubu katıldı.
            Eczacı Merve ÇELİK tarafından hizmete sokulan Naturel Eczanesinin açılış kurdelesini, Belediye Başkanı Muhammet Akyol kesti. Başkan Akyol törende yaptığı konuşmada; 'İlçemizin yetiştirdiği çok sayıda başarılı evladımız var. Merve Çelik onlardan bir tanesi. Bugün onun hizmete soktuğu eczanenin açılışını yapıyoruz. Gördes'in çocuğu, Gördes'e hizmet verecek. Bu açıdan anlamlı bir tören bu. Kendisine başarılar ve hayırlı işler, kazançlar temenni ediyorum' dedi.
            Naturel Eczanesinin sahibi Merve Çelik Kimdir?
            Merve Çelik öğretmen Cengiz Çelik ve Hatice Çelik çiftinin kızı. 1991 yılında Gördes'te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Gördes'te tamamladı. İzmir Kız Lisesinden 2009 yılında mezun oldu.
            Daha sonra Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesini kazandı. 2014 yılında Eczacılık Fakültesini bitirerek, Eczacı unvanını kazandı. 2015 yılında, doğup büyüdüğü memleketine hizmet vermek arzusuyla Naturel Eczanesini açtı.
            Eczacı Merve Çelik'e hayırlı olması temenniyle başarılar diliyoruz…
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 7839 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum