Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Manisalı İşadamı Türkmen Cephesinde

MHP Eski İl Yöneticisi Tataroğlu, Türkmenlerle birlikte silahını kuşanıp cepheye koştu.

Reklam
Manisalı İşadamı Türkmen Cephesinde
13 Aralık 2015 - 00:23
Reklam
Reklam
Bayırbucak Türkmenlerine, Suriye ve Rusya tarafından yapılan katliama en çok tepki gösterenlerin başında Ülkücü camia geliyor. Bilindiği gibi daha önce İstanbul'dan iki ilçe başkanı bölgeye giderek silahaltına girip soydaşlarına destek vermişti.
Suriye sınırı içerisinde bulunan Türkmendağı bölgesinde yaşayan Türkmenlere yönelik saldırılar devam ederken, insani yardım kuruluşları ve ülkücü camia bölgeye sürekli yardım takviyesi gönderiyor. Ancak ülkücü camianın bölgeye yönelik yardımları sadece gıda ve maddi yardımdan ibaret değil.
BİZZAT GİDİP SAVAŞIYORLAR
MHP'den ve Ülkü Ocakları'ndan bazı isimler bizzat Türkmendağı'na giderek cephede silahaltına giriyor. MHP Esenler İlçe Başkanı Suat Yılmaz ile Bağcılar İlçe Başkanı Onur Yeşil ve Ülkü Ocakları 2. Bölge Başkanı Oğuzhan Başdoğan daha önceden bölgeye giderek soydaşlarına destek vermişti.
Bayırbucak Türkmenlerine bir destek de Manisa'dan geldi. MHP eski il yöneticisi İşadamı Burak TATAROĞLU, Hatay'a bağlı Yayladağı üzerinden Suriye'ye geçerek soydaşlarına omuz verdi. Tataroğlu silahaltına girip cepheye koştu.
SOSYAL MEDYADAN YAYINLADI
 Tataroğlu, Türkmendağı'nda cephede çekilmiş fotoğraflarını sosyal paylaşım sitesinden yayınlayarak altına şu mesajı düştü: "Türkmendağı bize emanet!" 
Kaynak: Burhan Akdemir
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2935 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum