Kültür Sanat Projesi Yükseliyor

Kültür Sarayının çatısı güneş panelleriyle kaplandı.

Reklam
Kültür Sanat Projesi Yükseliyor
08 Nisan 2016 - 15:18
Reklam
Zafer Kalkınma Ajansının desteğini kazanan, Gördes'te Kültür Sanata Hayat Boyu Destek projesi hızla yükseliyor. Gördes Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan bu projenin ortakları; Gördes Belediyesi ve Gördes İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü. Projenin koordinasyonunu ise Gördes Kaymakamlığı Proje Ofisi üstleniyor.
            Proje kapsamında; Belediye Kültür Sarayı çatı katı kapatılacak. İçerisine müzik odası, sanat atölyesi ve çok amaçlı salonlar inşa edilecek. Projenin en ilginç yanı ise, güneş panelleri ile 50kw'lık elektrik enerjisi üretecek olması.
            Toplam maliyeti 629 bin 471 lira olan projenin, 471 bin liralık bölümünü Zafer Kalkınma Ajansı karşılayacak. 158 bin liralık kısmı ise Gördes belediyesi tarafından tedarik edilecek. Ayrıca Gördes Belediyesi yaklaşık 250 bin liralık ek katkı sağlayacak.
            Çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren Halk Eğitim Merkezi müdürü Mehmet Gülcan, şunları söyledi: 'İnşaat işleri devam eden projenin çatı kısmı kapatılıp pencereleri tamamlandı. Ayrıca güneş panelleri yerleştirilen projemizde, inşaatın ince işleri devam etmektedir.'
Reklam
Reklam
Bu haber 2353 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum