Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakamlıktan En Anlamlı İftar

Şehit aileleri ve gaziler için iftar daveti düzenlendi.

Reklam
Kaymakamlıktan En Anlamlı İftar
02 Haziran 2019 - 17:05
Reklam
Reklam
Ramazan ayının sonuna geldiğimiz ve bayrama hazırlık yaptığımız şu günlerde; en anlamlı iftar sofrası, İlçe Kaymakamlığı tarafından kuruldu. Kaymakam Bekir Abacı'nın başkanlığındaki organizasyonda, şehit ve gazi ailelerine ve yakınlarına iftar verildi.
            Belediye Kültür Sitesindeki iftar yemeğinde; şehit aileleri, yakınları, gaziler ve aileleri büyük bir titizlikle karşılandı, kendilerine erkân tarafından saygı ve hürmet gösterildi. Müftü İsmail Hatipoğlu'nun Kur'an tilavetinden sonra, iftar açıldı ve yüzlerce misafir, bu anlamlı günde oruç açmanın mutluluğunu yaşadı.
            Kaymakam Abacı ve Belediye Başkanı Akyol, iftar sonrası yaptıkları konuşmalarda; şehitlik ve gazilik kavramının önemine vurgu yaparak, şehit ailelerini, çocuklarını ve gazilerimizi yüreğimize basıyoruz dediler.
            Belediye Başkanı Muhammet Akyol tarafından hazırlatılan hediye kutuları, misafirlere dağıtıldı. Başkan Akyol ve Kaymakam Abacı, hediye kutularını dağıtırken şehit ve gazi ailelerini tek tek dolaştılar ve hal ve hatırlarını sordular.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5598 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum