Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Katlı Otopark ve İşyeri Projesi İhale Aşamasında

100 araçlık katlı otopark ve işyeri projesi ihaleye çıkıyor.

Reklam
Katlı Otopark ve İşyeri Projesi İhale Aşamasında
05 Eylül 2020 - 19:05
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi çarşı merkezindeki araç yoğunluğunu azaltmak ve işyeri sorununa çözüm olmak için ürettiği katlı otopark ve işyeri projesinde ihale aşamasına geldi. İlerleyen günlerde ihalesi yapılacak proje sonrası ilçenin hem otopark ihtiyacına hem de işyeri ihtiyacına çözüm olunacak.
Divan Mahallesi Atatürk Caddesinde bulunan 1072.92 m²'lik alana yapılacak olan katlı otopark ve işyeri projesi ihalesinin önümüzdeki ay içerisinde yapılması planlanıyor. Çarşı merkezindeki araç yoğunluğunu azaltacak ve işyeri ihtiyacını karşılayacak olan katlı otopark ve işyeri projesi 100 araçlık otopark, birçok işyeri kapasitesine sahip.
Proje alanındaki hak sahipleriyle yapılan protokol çerçevesinde hak sahiplerinin bir kısmıyla kat karşılığı anlaşma sağlanırken bir kısmı için de kamulaştırma yapıldı. Proje çalışmaları tamamlanan 100 araçlık katlı otopark ve işyeri projesinin ilerleyen günlerde yapım işi için ihaleye çıkılacak.
Konu hakkında açıklama yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'Gördes'imiz son yıllarda birlik ve beraberlik içerisinde hayata geçirdiğimiz projelerle geleceğe sağlam adımlarla ilerleyen bir ilçemiz. Katlı otopark ve işyeri projemiz de bunlardan biri. Araç sahiplerinin çarşı merkezindeki park sorununun yanında, içerisinde yer alan iş yerleri ile de işyeri sorununa çözüm üreten; halkımızın yararına olan önemli bir projemiz. En kısa zamanda ihalesini de yaparak; çalışmaları başlatmak istiyoruz. Projemiz şimdiden Gördes'imize hayırlı olsun.' diye konuştu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 13334 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum