Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karamel Pastanesi Hizmete Girdi

Karamel Patisserie, farklı lezzetleriyle geçtiğimiz hafta açıldı.

Reklam
Karamel Pastanesi Hizmete Girdi
09 Eylül 2019 - 16:12
Reklam
Reklam
İlçemizde yeni bir pasta ve unlu mamuller işletmesi, yapılan açılış töreniyle geçtiğimiz hafta hizmete geçti. Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Türe tarafından açılış kurdelası kesilen Karamel Patisserie, Yahya Uslu Parkı (Engelsiz Kafeterya) karşısında hizmet veriyor.
Aslen Yakaköylü olan Karaca kardeşlerin girişimiyle açılan işletmede; yaş ve kuru pasta çeşitleri, sütlü tatlılar, poğaça, boyoz, çıtır simit, börek, açma gibi ürünleri bulmak mümkün. Ayrıca baklava ve tulumba tatlısı çeşitleri de taze olarak satışa sunuluyor. Özel günler için siparişe göre yaş pasta üretimi yapılıyor.
Karaca kardeşlerin en büyüğü olan Adnan Karaca, daha önce Akhisar Hale Pastanesinde ustalık yapmış. 17 yıldır bu meslekte olduğunu ifade eden Karaca, 'Kendi işimizi kurmak ve kaliteli ürünler sunmak için memleketimize dönme kararı aldık. İnşallah uzun yıllar ilçemize damak tadıyla hizmet veririz' dedi.
Ortanca kardeş Ahmet Karaca ise Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünü başarıyla bitirerek sektöre atılmış. Karaca, Gördes'te unlu mamüller ve pasta çeşitleriyle hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek 'halkımızı pastanemize davet ediyoruz' dedi. Küçük kardeş Umut Karaca ve Mehmet Yanık da işletmenin üretim ve satış faaliyetlerinde görev alıyor. Karamel Pastanesine hayırlı olsun diyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 7791 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum