Kapalı Yüzme Havuzu ve Aquapark İnşaatı Başladı

Bakan Kasapoğlu çalışmaları yakından takip ediyor.

Reklam
Kapalı Yüzme Havuzu ve Aquapark İnşaatı Başladı
05 Ekim 2018 - 18:36
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Gördes için önemli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Akyol'un girişimleriyle hazırlanan Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu ve AquaPark projesinin çalışmaları başladı.
Gençlik Spor Bakanı M. Muharrem Kasapoğlu çalışmaları yakından takip ediyor.
Başkan Akyol, Beşeylül Mahallesinde start verilen çalışmaları bizzat yerinde inceledi. Prestijli bir projeyi Gördes'e kazandırmak için çalıştıklarını belirten Başkan Akyol, 'Ak Parti Belediyeciliği ve merkezi hükümetimizin desteğiyle bütçemizin oldukça üzerinde projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Bugün burada projemizin çalışmalarına start verildi. Gördes'te yüzme havuzu büyük bir eksiklikti. Futbol stadımızın hemen yanında oldukça prestijli bir projeyi hayata geçireceğiz. Çalışmaların başladığını Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na da ilettik. Kendisi de çalışmalar hakkında bilgi sahibi, açılışa da inşallah katılacağını söyledi. Sayın Bakanımıza ve projemize katkı sağlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne de teşekkür ediyoruz. Gördes'imize, gençlerimize ve çocuklarımıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.
Gördes Belediyesi proje sahibi olduğu yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun ilk protokolü Spor Toto Teşkilatıyla, ikinci protokolü de Manisa Büyükşehir Belediyesiyle imzalamıştı. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ve aquapark yanında futbol sahasının bulunduğu alana yapılacak. Yarı Olimpik kapalı yüzme havuzu içerisinde aquapark, yetişkin yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kafeterya, kır düğün salonu, oyun parkı gibi özellikler de bulunuyor. Futbol sahasıyla, kapalı halı sahasıyla ve yarı olimpik kapalı yüzme havuzuyla oluşacak Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi Gördeslilerin ve özellikle gençlerin cazibe merkezi olacak.
Reklam
Reklam
Bu haber 4125 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum