Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İlçe Güvenlik Toplantısı Yüksekokulda Yapıldı

Özellikle yükseköğrenim öğrencilerine yönelik projeler konuşuldu.

Reklam
İlçe Güvenlik Toplantısı Yüksekokulda Yapıldı
24 Eylül 2019 - 19:05
Reklam
Reklam
Gördes İlçe güvenlik toplantılarının Eylül oturumu Gördes Meslek Yüksekokulunda yapıldı. Okulun toplantı salonundaki buluşmaya, Kaymakam Bekir Abacı, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş.Ercan Kartepe, Belediye Başkan Vekili Seher Eren, İlçe Milli Eğitim Müdürü İ.Coşkun Çelik, İlçe Emniyet Amir Vekili Mehmet Topaloğlu, KYK Gördes Yurt Müdürü Ahmet Yıldırım, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü  Halil Erden, Gördes MYO Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Ercan UŞUN, Müdür Yardımcıları Ögr.Gör Bahadır Aycan ve Öğr.Gör.Ali Taha İnce katıldı.
Güvenlik toplantısında kurumlar mevcut durumları hakkında kısa değerlendirme yaptıktan sonra özellikle MYO öğrencilerinin ilçedeki durumları irdelendi. Öğrencilerin ilçedeki sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere aktif olarak katılması, yeni projeler geliştirilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
Kaymakam Abacı yaptığı açıklamada 'Bu ayki toplantımızı ilçemizin yükseköğretim kurumu Meslek Yüksekokulumuzda yaptık. Bizleri ağırlayan hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Hem Kaymakamlığımız hem de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, yüksekokulumuzla ortaklaşa projelerini devam ettirerek ilçemizin gelişimine katkı sağlayacağız. Yeni eğitim öğretim yılının hepimiz için sağlık ve başarı dolu geçmesini diliyorum ' dedi. İlçede ileriki dönemlerde yapılacak çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler hakkında görüşler değerlendirildi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4430 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum