İki Kalp Toprağa Düştü

Kalbimizdi onlar, ancak kalp kriziyle toprağa düştüler. Bizimde kalbimize acılar bıraktılar.

Reklam
İki Kalp Toprağa Düştü
10 Mayıs 2015 - 16:50
Reklam

Her ikisinin de kaderi aynı oldu. Gördes'in sevilen, itimat edilen isimleriydi. Bir hafta içerisinde onları kaybettik. Kalbimizdi onlar, ancak kalp kriziyle toprağa düştüler. Bizimde kalbimize acılar bıraktılar.
            Necmi Kaya(62) ilçemizin köklü ve saygın esnaflarındandı. Uzun yıllar kırtasiyecilik yaptı. Gördes'in günlük gazete ihtiyacını giderdi. Bir pazartesi sabahı dükkânını açarken fenalandı.
            Hemen hastaneye kaldırıldı. Sonra Manisa'ya sevk edildi. Kriz dehşetli bir darbe yapmıştı kalbinde. Tam 42 gün, yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdi. Ancak kader ağlarını örmüştü. Onu gözyaşlarıyla ve hüzünle toprağa verdik.
            Üç gün sonra bir başka krizle sarsıldık. Burhan Baştürk (50) herkesin sevgilisiydi. Şen şakrak ve etrafına gülücükler saçan, bir ağır vasıta şoförüydü. Hayatı tiye alan, en ciddi konuları bile mizah yapan Burhan Baştürk, Necmi gibi ekmek kapısında krize yakalandı.
            Manisa-Gördes seferini yaparken rahatsızlandı. Direksiyonu diğer arkadaşına vererek, yatak bölümüne geçti. Sefer Gördes'te tamamlandığında, Burhan'ı kaldırmaya çalıştılar. Ancak o, hiçbir tepki vermiyordu. Yıllarca direksiyon salladığı araçta, kriz kalbine derin bir darbe vurmuştu.
            Üç gün önce bir kalbimiz Necmi ile düşmüştü. Burhanla kalbimiz bir kere daha düştü. Yine gözyaşları, yine hüzünle gittik kabristana ve onu toprağa verdik.
Reklam
Reklam
Bu haber 4566 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum