Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

II.TOKİ'de Teslimat Başladı

Başkan Akyol, hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti.

Reklam
II.TOKİ'de Teslimat Başladı
09 Mayıs 2020 - 21:43
Reklam
Reklam
TOKİ ve Gördes Belediyesi iş birliğinde inşa edilen Gördes 2. Etap 200 konutluk TOKİ projesinde, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, hak sahiplerine anahtarlarını teslim etmeye başladı.
Gördes'e ve Atatürk mahallesine farklı bir renk katan yaklaşık maliyeti 25.545.000 TL olan 2. Etap TOKİ Konutları içerisinde 200 Konut, 3 dükkanlı 1 iş merkezi ve 1 Adet Camii bulunuyor. Konutlar dış tasarımı, peyzaj uygulaması ve iç dizaynı ile vatandaşlar tarafından oldukça beğeni topladı. Başkan Akyol, sosyal mesafe kurallarına uyarak; hak sahiplerine anahtarlarını teslim etti.
Anahtarlarını teslim alan hak sahipleri ev sahibi olmalarına vesile olan başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Belediye Başkanı Muhammet Akyol'a ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.
TOKİ konutlarının resimlerini sosyal medyada paylaşan Başkan Muhammet Akyol'a  birçok tebrik yorumu geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Akyol, "2009 yılında göreve geldiğimizde TOKİ'nin Gördes için hayal olduğundan bahsediliyordu. Birlik ve beraberlik içerisinde aşk ile çalıştıkça hayaller bir bir gerçek olmaya devam ediyor çok şükür. İlk dönemimizde 1'inci Etap TOKİ Projemizi hayata geçirdik. İkinci dönemimizde 2'inci Etaba başladık. Allah'ın izniyle anahtarları teslim ediyoruz. 3'üncü Etap neden olmasın? Memleketimiz için hayal niteliğinde bir çok proje hayata geçirdik. Şuan gerek konut ve iş yeri projelerimiz, park ve bahçe projelerimiz, gölet ve sulama projelerimiz, Millet Bahçesi Projemiz, kapalı yüzme havuzu projemiz, mahallelerimize çok amaçlı salon projelerimiz... Bunlar gerçekten ilçemiz ve vatandaşlarımız için oldukça önemli projeler. Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti Manisa Milletvekillerimiz olmak üzere emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. TOKİ ve Gördes Belediyesi iş birliğinde Atatürk Mahallemize inşa edilen 2. Etap 200 konutluk TOKİ Projemizin hak sahiplerine anahtarlarını teslim ettik. Gördes'imize ve hak sahiplerine hayırlı olsun. Vatandaşlarımızın bu güzel evlerde huzur içinde oturmalarını diliyorum" diye konuştu.
Yüklenici firma tarafından belirlenen günlerde anahtarlarını teslim almayan hak sahipleri için 11-22 Mayıs tarihleri arasında da teslim işleri devam edecek.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3055 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum