II.Etap TOKİ'de Teslimat Başlıyor

Mayıs ayı içerisinde konutların teslimatı gerçekleştirilecek.

Reklam
II.Etap TOKİ'de Teslimat Başlıyor
01 Mayıs 2020 - 18:44
Reklam
TOKİ ve Gördes Belediyesi iş birliğinde inşa edilen Gördes 2. Etap 200 konutluk TOKİ projesinde çalışmalar tamamlandı. Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol hak sahiplerinin merakla beklediği 2. Etap TOKİ konutlarının teslim edileceği tarihi ilanla yayınladı. Konutların teslim işlemleri, 04-22 Mayıs 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
Proje içerisinde 200 adet konut, 1 adet 3 dükkanlı iş merkezi, 1 adet camii, çevre düzenlemesi ve alt yapı işi bulunuyor. Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un girişimleriyle Hazine ve Gördes Belediyesi arazilerinden birleştirilen Atatürk Mahallesindeki arsaya TOKİ tarafından yapılan 2. Etap TOKİ Projesi büyük beğeni topladı. Konut projesi Atatürk Mahallesi'ne yeni bir canlılık getirdi.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "2.Etap TOKİ Konutları projesinin çalışmaları yüklenici firma tarafından tamamlandı. Artık teslim işlemleri gerçekleştirilecek. TOKİ ve belediyemiz iş birliği ile Atatürk Mahallesinde 200 konut, 1 adet iş merkezi ve 1 adet camii inşa edildi. Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun. Teslim tarihi ve detaylı bilgiyi aşağıdaki ilan metninden okuyabilirsiniz. Başka Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ak Parti Manisa Milletvekillerimize, TOKİ yetkililerimize, yüklenici firmamıza ve projemizin hayata geçmesinde emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyoruz." dedi.
KONUT TESLİM DUYURUSU
Konutların teslimi ile ilgili duyuru metninde şu ifadelere yer verildi:
'Manisa Gördes Projesi kapsamında inşa ettirilmekte olan ve Gördes Belediyesi aracılığı ile konut alıcısı temin edilen konutların teslim işlemleri, 04-22 Mayıs 2020 tarihleri arasında aşağıda yer alan program dahilinde gerçekleştirilecektir.
Konutunuzu teslim almak üzere aşağıda yer alan program çerçevesinde EMAY Uluslararası Müh. Ve Müş. A.Ş. Manisa Gördes projesi şantiyesinde hazır bulunmanız gerekmektedir. 3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle Katma Değer Vergisi doğduğundan, Katma Değer Vergisi tutarı kalan taksitlere yansıtılarak tahsil edilecektir. (Kalan borcu olmayan alıcılar KDV'ni peşin olarak ödeyeceklerdir.) Konutun KDV'sinin yatırıldığına dair belge Banka tarafından Müşavir Firmaya teslim edilecektir.
Konut tesliminde getirmeniz gereken belgeler aşağıda sıralanmıştır:
1) Kimlikbelgesi, (Nüfus cüzdanı),
2) Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin nüshası,
3) Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,
Belirtilen tarihlerde ilgili şantiyeden konut teslim alınacaktır. İstenen belgelerde eksiklik olması durumunda konut teslimi yapılamayacağından, söz konusu belgelerin eksiksiz olarak getirilmesine özen göstermenizi rica eder, konutunuzda sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileriz.
Reklam
Reklam
Bu haber 4328 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum