Hastane Kantini Kafe Gibi

Kafeteryayı andıran kantin yürüyüş yapanların mola mekanı oldu.

Reklam
Hastane Kantini Kafe Gibi
20 Mayıs 2019 - 17:24
İlçemiz Gördes Devlet Hastanesinin kantini, işletmecisi değiştikten sonra farklı bir kimliğe büründü. Yılbaşından bu yana; genç girişimci Şevval Gürbüz'ün işlettiği kantin, yapılan yeniliklerle birlikte bir kafeyi andırıyor.
Başta hastane personeli ve hasta yakınları olmak üzere vatandaşlarımıza hizmet veren hastane kantininde, ev yapımı börek ve kurabiyelerin yanı sıra tost çeşitleri, sıcak ve soğuk içecekler satışa sunuluyor. Oldukça ferah ve temiz bir mekana sahip olan kantinin bahçesindeki kamelya ve oturaklar, yürüyüş yapan vatandaşlarımızın uğrak yeri haline geldi. Özellikle akşam saatlerinde yürüyüş yapan vatandaşlar, mola vererek kantinin çok beğenilen çayını yudumluyor.
Hastane personelinden görüştüğümüz kişiler kantindeki bu değişimin ve kaliteli hizmetin kendilerini çok memnun ettiğini ifade ediyor. Ailesinin de desteğiyle hizmet verdiklerini ifade eden Şevval Gürbüz; 'Gece saatleri ve haftasonu da açığız. Hasta yakınları ihtiyaçlarını çarşıya gitmeden işletmemizden karşılayabilecek. Ayrıca çamlığa yürüyüşe gelen halkımızı da kantinimize dinlenmeye davet ediyoruz.' dedi.
Çevre düzenlemesi halen devam eden işletmenin çamlık manzarası da burada dinlenenlere ayrı bir ferahlık veriyor.  





 
Reklam
Reklam
Bu haber 5623 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum