Haşereye Karşı Etkin Mücadele

Büyükşehir Ekipleri ilaçlamaya devam ediyor.

Reklam
Haşereye Karşı Etkin Mücadele
31 Ağustos 2020 - 14:23
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, vatandaşların daha sağlıklı bir yaz mevsimi geçirebilmeleri amacıyla, haşere ile mücadele çalışmalarına etkin bir şekilde devam ediyor. İl genelinde haşere ile mücadelenin yoğun bir şekilde yürütüldüğünü belirten Sağlık İşleri Daire Başkanı Uğur Başkal, 'Halkımızın rahat nefes alması için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor' dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, yaz mevsiminde vatandaşlar için en büyük sorunlarından biri olan haşereye karşı etkin bir mücadele gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Haşere İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde sivrisinek, karasinek, yakarca ve hamamböceği gibi haşerelere karşı gerekli uygulamaları, program dâhilinde periyodik olarak yürütüyor. Vatandaşların açık alanlarda daha rahat bir şekilde vakit geçirebilmeleri için haşere ile mücadele çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uğur Başkal, 'Halkımızın rahat nefes alması için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor' dedi.
Koronavirüse Karşı Tedbir Elden Bırakılmıyor
Öte yandan Haşere İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bu süreçte koronavirüs salgınına karşı da tedbiri elden bırakmıyor. Bu kapsamda, il genelinde oto terminallerde, şehir içi toplu taşıma araçlarında ve kamu kurumlarında dezenfeksiyon uygulamalarına da devam ediyor.
Reklam
Reklam
Bu haber 11327 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum