Güneşlispor Fırtına Gibi Başladı

Güneşlinin bu haftaki maçı 10 Kasım cumartesi saat 14:00'de ilçemizde oynanacak.

Reklam
Güneşlispor Fırtına Gibi Başladı
09 Kasım 2018 - 16:17
Reklam
Manisa Süper Amatör Küme A grubunda mücadele eden temsilcimiz Gördes Güneşlispor lige fırtına gibi başladı. Ligin ilk 3 haftasında 9 puan toplayan kırmızı siyahlılar, grubun iddialı ekipleri arasında yer alıyor.
Yeni sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Güneşlispor ilk hafta müsabakasında deplasmanda Poyrazdamları Belediyespor'u 3-1 mağlup ederek iyi bir başlangıç yaptı. Karşılaşmada ekibimizin gollerini Emrah (2) ve Görkem kaydetti.
İkinci hafta müsabakasında Kasabasporla karşılaşacak olan Güneşlispor, rakip takımın ligden çekilmesi nedeniyle hükmen 3-0 galip gelmiş oldu. Geçtiğimiz hafta Turgutlu İstasyon Gençlikspora konuk olan temsilcimiz bu zorlu deplasmanda da 2-1 galip gelerek puanını 9'a çıkardı. Bu müsabakada golleri Batuhan kaydetti.
Güneşlispor kendisiyle aynı puana sahip Alaşehir Belediyespor ve Kulaspor'un ardından averajla 3. sırada bulunuyor. Güneşlispor 4. hafta mücadelesinde sahasında Salihli Kocaçesmesporla karşılaşacak. Gördes Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksindeki karşılaşma 10 Kasım Cumartesi günü saat 14:00'de başlayacak. Gördesli sporseverlerin karşılaşmaya büyük ilgi göstermesi bekleniyor.  
Reklam
Reklam
Bu haber 2088 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum