Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gördes'ten Diyarbakırlı Annelere Destek

Kadınlar Derneği üyeleri sevgi yolunda basın açıklaması yaptı.

Reklam
Gördes'ten Diyarbakırlı Annelere Destek
25 Eylül 2019 - 18:00
Reklam
Reklam
Terör örgütü tarafından, çocukları dağa kaçırılmış anneler Diyarbakır HDP il binası önünde oturma eylemi yapıyor. Çocuklarımızı istiyoruz feryadıyla ülkenin gündemine oturan, Diyarbakırlı annelere bir destek de Gördes'ten geldi.
            Gördes Kadınlar Derneği üyeleri Sevgi yolunda bir araya gelerek, bir basın açıklaması yaptı. Çok sayıda Gördesli kadının katıldığı destek açıklamasında, Gördes Kadınlar Derneği yönetim kurulu başkanı Ayşe Köprülüler şu görüşlere yer verdi:
            'Diyarbakır'da HDP binası önünde oturma eylemi başlatmış, gönüllerinde canlarından öte evlatlarının sevgisi olan annelerin eylemini destekliyoruz.
            Cesur yürekli annelerin başlattığı eylem gösteriyor ki bu terör örgütlerine yardım ve yataklık edenler gün yüzüne çıkmıştır.
            Güzel ülkemiz için şehit olan kahramanlarımızın annelerinin ciğerini yakan, bu terör örgütlerine artık yeter diyerek, her türlü baskıya meydan okuyan anneleri cesaretlerinden dolayı saygıyla selamlıyoruz.
            Bizler de birer anne olarak; evlat sevgisinin ne olduğunu bilerek, bu annelerimizi desteklemek maksadıyla, 30 Eylül 2019 tarihinde Sevgi Yolunda kermes düzenlemek ve elde edeceğimiz geliri, bu annelerimize iletmek arzusundayız.
            Gördesimiz'in tüm fedakâr annelerini, kermesimize katkı vermeye davet ediyoruz.
            Diyarbakırlı anneleri saygı ile selamlıyoruz..'
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 8240 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum