Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gördes'in Yeni Tatlıcısı Künefege

Künefege'de Hatay mutfağının nefis tatlıları servis ediliyor.

Reklam
Gördes'in Yeni Tatlıcısı Künefege
03 Ekim 2020 - 16:15
Reklam
Reklam
İlçemizde tatlı sektöründe faaliyet gösterecek yeni bir işletme hizmete girdi. KÜNEFEGE, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yanındaki modern yerinde, düzenlenen törenle açıldı. Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un kısa bir konuşma yaptığı açılışa, daire amirleri, esnaflar ve vatandaşlarımız büyük ilgi gösterirken, açılış kurdelası kesilmeden önce dualar edildi.
Cafe Yeşilçam Teras'ın ortaklarından Mustafa Yanmaz'ın girişimiyle açılan işletmede; başta Hatay'ın yöresel tatlısı künefe olmak üzere, baklava çeşitleri, sütlü tatlılar ve kahvaltı servisi beğeniye sunuldu.
İşletmeci Mustafa Yanmaz'ı ilçemize taşıyan gelişme 2011 yılında Gördes Meslek Yüksekokulu Maliye bölümünü kazanması oldu. Yaklaşık üç yıllık öğrenciliğinin ardından Gördes'ten kopamayan Yanmaz, çeşitli deneyimlerinden sonra 2017 yılında Cafe Yeşilçam Teras'ın ortağı oldu. Bu işletmede ilk kez memleketi Hatay'ın yöresel tatlarını müşterilerine sunan Yanmaz; 'Tatlılarımızı daha geniş kitlelere, özellikle ailelere ulaştırmak istiyoruz. Gördes artık benim ikinci memleketim. Burada kaliteli hizmet verecek bir tatlıcıya ihtiyaç olduğunu düşünerek böyle bir girişimimiz oldu. Allah mahcup etmesin, tüm sevenlerimizi Künefege'ye bekliyorum' dedi.
Mustafa Yanmaz'ın uzun yıllar künefe pişiren babası Mehmet Yanmaz da, işletmenin ustalığını üstlenmek üzere Gördes'e geldi. 15 farklı künefe çeşidini satışa sunacak olan işletmenin tatlı malzemeleri Hatay'dan gelirken tereyağları ilçemizden tedarik edilecek. Önümüzdeki haftadan itibaren 0 538 591 99 84 nolu telefondan paket servis hizmeti almanız mümkün.







Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 18848 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum