Gördes Şehitler İçin Yürüdü

Binlerce vatandaşımız ellerinde bayrakla şehitlerimiz için yürüdü.

Reklam
Gördes Şehitler İçin Yürüdü
06 Mart 2020 - 16:16
Reklam
İdlib şehitlerini unutmadık. Gördes düzenlediği dev bir organizasyonla, şehitleri için yürüdü. Kadın erkek, genç yaşlı, amir memur, öğretmen öğrenci binlerce kişi bu büyük yürüyüşte yerini aldı.
            Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, kurum ve daire amirleri, oda ve meslek kuruluşları, sivil toplum örgütleri, siyasi partiler ve binlerce Gördesli ellerinde Türk bayraklarıyla şehitlerimiz için yürüdü.
            Devlet Hastanesi önünde, akşam saatlerinde yürüyüşe geçen dev kalabalık, sloganlar eşliğinde Şehit Makbule meydanına geldi. Korteje yol boyunca, evlerden Türk bayraklarıyla sevgi gösterilerinde bulunuldu.
            'Vatan Sana Canım Feda', 'Her şey Vatan İçin', 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', 'Ne Mutlu Türküm Diyene' sloganları ile yeri göğü inleten binlerce kişi, yağan yağmura rağmen yerinden kıpırdamadı bile.
            Şehit Makbule Meydanında şehitler için saygı duruşunda bulunuldu ve ardından hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu. İdlib şehitlerimizin isimleri tek tek anons edildi ve binler bir ağızdan ‘burada' diye haykırdı.
            Program, ilçe müftüsü Zekeriya Koşum'un yaptığı dua ve ardından şehitlerimiz için okunan fatihalarla sona erdi.















Reklam
Reklam
Bu haber 2381 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum