Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gördes Onların Fedakarlığını Konuşuyor

Emine Ataman ve İbrahim Koç çifti satın aldıkları oteli Milli Eğitime bağışlayacak.

Reklam
Gördes Onların Fedakarlığını Konuşuyor
03 Kasım 2020 - 15:18
Reklam
Reklam
Onlar Gördes'in yetiştirdiği iki güzide insan. Bu şehrin kadim tarihine ve kültürüne layık sürdürdükleri aile yaşantısıyla her daim dikkat çektiler. Kıranköyden çıkıp, ülkenin turizm hayatına ve akademik çalışmalarına adeta mühür vurdular.
            Emine Ataman Koç, Türk turizminin yüz akı çalışmaları ve gayretleriyle hep gururumuz oldu. Eşi İbrahim Koç hocamız, akademi çevrelerinin tanıdığı ve itibar ettiği bir bilim insanıdır.
            Birkaç yıl önce hiç bağlarını koparmadıkları bu şehre, temelli olarak döndüler. Hem Kıranköy'de hem ilçe merkezinde çalışmalarıyla dikkat çektiler. Ama onların en dikkat çekici tarafı, eğitime ve kültüre verdikleri destekti.
            Emine Ataman Koç, Kültür ve Doğa Derneğinin başkanı olarak, kültürel çalışmaları esas alıp Gördesli kadınları harekete geçirdi.
            Gördes'in gururu olan bu örnek çift, hafta içerisinde herkesi duygulandıran bir fedakârlığa imza attı. Tendiris Oteli satın alarak, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağışlamanın çalışmasını başlattı.
            Satış işlemleri hafta içerisinde tamamlandı ve mülkün tapusu Koç çifti tarafından alındı. Bu bağışta istenen, otelin Gördes Öğretmen Evi olarak kullanılması. Milli Eğitim yetkilileri bu teklifi memnunlukla karşıladı.
            Bağış işlemiyle ilgili protokolün önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği ifade ediliyor. Öğretmen Evine Emine Ataman Koç ve İbrahim Koç ismi birlikte verilecek.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 18396 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum