Gördes MYO Gazetesi Yayına Başladı

Yüksekokul tarihinde ilk defa bir öğrenci gazetesi çıktı.

Reklam
Gördes MYO Gazetesi Yayına Başladı
08 Nisan 2016 - 15:41
Reklam
MCBÜ Gördes Meslek Yüksekokulu'nun ilk süreli yayını olan Gördes MYO Öğrenci Gazetesi çıktı. Hafta içerisinde çıkan ilk sayısıyla okuyucularıyla buluşan gazete, okul tarihinde bir ilk olma özelliğini taşıyor.
Gördes MYO Gazetesinin ilk sayısının kapağında okulun genel bir fotoğrafı mevcut. Ayrıca okulun mevcut durumu ve vizyonunun yanı sıra gazetenin yayınlanma amacı ve planlarıyla ilgili sunuş yazısı bulunuyor. Gazetenin ilk röportajı, okulun tanıtım filmini hazırlayan ekiple yapıldı. Çeşitli şiir ve hikayelerin yanı sıra okulda yapılan sosyal ve kültürel etkinliklerin fotoğrafları da bu sayıda yer alıyor.
Derginin yayın ekibinde Maliye bölümünden Kardelen Sarıçoban, Behiye Aslan, Adem Toktaş ve Büro Yönetimi bölümünden Uğur Yüzbaşı bulunuyor. Gazetenin Genel Yayın Yönetmenliğini üstlenen Öğr.Gör.Sedat Kaplan yaptığı açıklamada: 'Okulumuzda bir ilki gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Gördes MYO'ya yakışır bir gazete hazırlamaya çalıştık. Bundaki sonraki sayılarımızda da pek çok güzel projeye imza atacağız.' dedi.
Gördes MYO Gazetesi tüm öğrencilere ücretsiz dağıtılırken, MCBÜ Tanıtım Günlerinde de Gördes MYO standındaki yerini alacak.
Reklam
Reklam
Bu haber 3066 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum