Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Geleneksel İftar 30 Haziranda

Gördes Belediyesi'nin iftar daveti Şehit Makbule Meydanında yapılacak.

Reklam
Geleneksel İftar 30 Haziranda
26 Haziran 2016 - 16:04
Reklam
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol 30 Haziran perşembe günü Şehit Makbule Hanım Meydanında düzenlenecek olan Geleneksel Toplu İftar Sofrasına tüm vatandaşları davet etti.
Gördes Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu iftar sofrası yaklaşık 5 bin vatandaşa ev sahipliği yapabilecek bir şekilde Şehit Makbule Hanım Meydanında gerçekleştirilecek. Gördes Belediyesi her yıl  başarıyla gerçekleştirdiği ve tüm misafirlerin takdirini aldığı iftar organizasyonu için hazırlıklara devam ediyor.
İftar programına tüm Gördesli vatandaşların davetli olduğunu açıklayan Başkan Muhammet Akyol, "İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayı ve bu iftar sofraları bizlerin bir araya gelmesine, kaynaşmasına, konuşmasına vesile oluyor ve dostluklarımız pekişiyor. Ramazan ayı herkesin bildiği gibi fakiri ve zengini, güçlü ile güçsüzü bir araya getiren önemli bir aydır. Biz de bu bağlamda her yıl büyük bir katılımla birlik ve beraberlik içerisinde başarılı bir iftar organizasyonu düzenliyoruz. Gönül soframızı tüm ilçemizle paylaşıyoruz.." dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2360 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum