Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Evlerde 23 Nisan Coşkusu

Balkonlar, bahçeler Türk bayraklarıyla donatıldı.

Reklam
Evlerde 23 Nisan Coşkusu
27 Nisan 2020 - 12:33
Reklam
Reklam
Koronavirüs salgını nedeniyle  sokağa çıkma yasağı ve alınan önlemler çerçevesinde bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı evlerde coşkuyla kutlandı.
Hafta içerisinde çocuklara mektup ve balon gönderen Gördes Belediyesi tüm çocukları ve Gördeslileri saat 21.00'da İstiklal Marşını okumaya davet etti. Ardından 23 Nisan 100. Yıl Şiir Okuma Yarışması düzenledi. Yarışmaya katılım oldukça yüksekti. İlçe gündemi neredeyse tamamen bu yarışmaya kilitlendi.
23 Nisan sabahı ise Gördes Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne ait araç mahallelerde gezerek 23 Nisan şarkılarıyla evlerdeki çocukların sevinçlerine ortak oldu. Çocuklar ve aileleri müziğin sesini duyarak ellerinde bayraklar ve balonlarla balkonlara çıkarak sevgi gösterilerinde bulundu.
23 Nisan günü dünyaya gelen çocukları ise bir sürpriz bekliyordu. Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun Çelik, beraberindeki okul müdürleriyle birlikte 23 Nisan'da dünyaya gelen çocukların evini ziyaret etti. Burada yaşgünü pastası kesilerek çeşitli hediyeler verildi.
Şehitlerimizin bizlere emaneti olan çocuklar da unutulmadı. Şehit Ailelerini ziyaret eden Kaymakam Bekir Abacı beraberindeki Milli Eğitim yetkilileri ile birlikte şehit çocuklarına çeşitli hediyeler verdi.
23 Nisan akşamı ise Gördesli vatandaşlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında çocuklarıyla evlerinin balkonlarından ve pencerelerinden, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ise belediye binasının balkonundan saat 21.00'de hep birlikte İstiklal Marşı'nı okudu. İstiklal marşının ardından Şehit Makbule Hanım Meydanında havai fişekler atılarak; gecede renkli görüntülere neden oldu.
Başkan Muhammet Akyol tüm Gördesli çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak; 21.00'da düzenlenen İstiklal Marşı etkinliğine katılan tüm Gördeslilere teşekkür etti.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3372 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum