Evciler Deresi Temizlendi

MASKİ Ekipleri bin 500 metrelik derede temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Reklam
Evciler Deresi Temizlendi
13 Eylül 2019 - 17:19
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesi Güneşli ile Evciler Mahallesi arasında kalan derede temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile her iki mahallenin sorunu haline gelen taşkın tehlikesi de ortadan kalktı.  
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, gerçekleştirdiği dere temizlik çalışmalarıyla daha temiz çevre oluşumuna katkı sağlıyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesine bağlı Güneşli ile Evciler Mahallesi arasında kalan bin 500 metrelik derede temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile hem iki mahallenin büyük sorunu haline gelen taşkın tehlikesi ortadan kalktı hem de görüntü kirliliğine yol açan rüsubat uzaklaştırılarak suyun akışı daha sağlıklı hale getirilmiş oldu.
Hizmetler bizi mutlu ediyor
Güneşli Mahalle Muhtarı Erdal Terim, 'Deremizde yağmurlardan sonra taşkın tehlikesi yaşanıyordu. MASKİ ekiplerine bildirdik. Büyük bir özveri ile temizlik çalışması yaptılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' dedi.
Taşkın sorunu ortadan kalkacak
Evciler Mahalle Muhtarı Halil Gökkaya ise derede yaşanan taşkınların tarlalara zarar verdiğini, yapılan temizlik ile bu sorunun ortadan kalkacağını dile getirerek, başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere, MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran ve ekiplere teşekkür etti. 
Reklam
Reklam
Bu haber 4279 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum