Domuz Saldırdı Canını Zor Kurtardı

Karaağaç mahallesindeki olayda Metin Ay saldırıyı ısırıkla atlattı.

Reklam
Domuz Saldırdı Canını Zor Kurtardı
12 Şubat 2016 - 14:06
Reklam
Karaağaç mahallesinde (köyünde) domuz saldırısına uğrayan vatandaş, canını zor kurtardı. Olaydan yaralı olarak kurtulan vatandaş, hayatta kaldığına şükretti.
            Keçi sürüsü otlatmaya giden, Karaağaç mahallesinden 67 yaşındaki Metin Ay, saat 15:00 sularında hiç beklemediği bir saldırıyla karşılaştı. Şahinkaya mevkisinde sürüyü otlatırken, hayvanların hareketlendiğini fark eden Metin Ay, ne oluyor diye araştırırken gözlerine inanamadı.
            Azman bir domuzun kendisine doğru yaklaştığını gören çoban Metin Ay, ne yapacağını şaşırdı. Hışımla gelen domuz, Metin Ay'ın üzerine atladı. Kendini kurtarmak isteyen çoban, en az 10 dakika domuzla boğuştu.
            Ortalıkta kimse olmaması Metin Ay'ı çaresiz bıraktı. Bu arada domuz çobanın elini birkaç defa ısırdı. Can acısıyla bağırıp feryat etmesi sonucu, domuz altına aldığı Metin Ay'ı bırakıp kaçtı.
            Eli kanlar içerisinde kalan Metin Ay, bin bir güçlükle Karaağaç'a gelebildi. Buradan hemen özel bir araçla Gördes Devlet Hastanesine yetiştirildi. Sağ elinin üç parmağı domuz tarafından parçalanan şahsa, ilk müdahale acil servis'te yapıldı.
            Eli sarılan çoban Metin Ay'a, hemen kuduz aşısı uygulaması başlatıldı. Şahıs 1 ay süreyle 5 kur üzerinden kuduz aşısı olacak.
            Hayvancılığın yoğun olduğu bölgede, yaşanan bu olay sürü sahipleri arasında korku ve paniğe neden oldu. Diğer sürü sahipleri, Metin Ay'a saldıran bu azman domuzu defalarca gördüklerini ve kaygı içinde olduklarını dile getirdi.
Reklam
Reklam
Bu haber 4876 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum