Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Doğalgaz Çalışmaları Hızla Sürüyor

Şehir içi hattın %75'i tamamlanmış olacak.

Reklam
Doğalgaz Çalışmaları Hızla Sürüyor
16 Eylül 2019 - 08:46
Reklam
Reklam
Gördes merkez mahallelerindeki doğalgaz şehir içi dağıtım hattı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
AKSA Manisa Doğalgaz A.Ş tarafından 2019 yılı için belirlenen 10 km'lik Gördes doğalgaz şehir içi dağıtım hattı çalışmaları yüklenici firma tarafından ilçe merkezinin birçok noktasında sürdürülüyor.
Doğalgaz iletim hattı çalışmaları tamamlanan mahallelerdeki vatandaşlar bir an önce doğalgazı kullanabilmek için evlerine tesisat kurduruyor. 2019 yılı programı kapsamında belirlenen çalışmalar sonrasında Gördes'in toplam şehir içi dağıtım hattının %75'i tamamlanmış olacak.
 Şehir içi dağıtım hattı çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Muhammet Akyol; 'Doğalgaz, Gördes'imiz için gurur verici bir proje. Bunun hayalini bile kuramazken; bugün birçok hanemiz doğalgazla ısınıyor. Geçtiğimiz yıldan bu yana doğalgazı vatandaşlarımız birçok merkez mahallemizde kullanıyor. Bunun haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Şuan ilçemizin birçok noktasında çalışmalar sürüyor. Bu çalışmalar ile birlikte ilçemiz şehir içi hattının %75'lik bir kısmı tamamlanmış olacak. Çalışmaların yakından takipçisi olmaya devam edeceğiz. Hemşerilerimize hayırlı, uğurlu olsun' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2875 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum