Derbinin Rövanşı Güneşlispor'un

Gördes Belediyespor ile Güneşlispor'un karşılaşmasında gol düellosu yaşandı.

Reklam
Derbinin Rövanşı Güneşlispor'un
15 Şubat 2016 - 19:03
Reklam
Manisa 1.Amatör Küme B Grubunda mücadele eden Gördes temsilcilerinin derbi mücadelesi gol düellosuna sahne oldu. 14. Haftada Gördes Şehir Stadyumunda karşı karşıya gelen Gördes Belediyespor-Gördes Güneşlispor mücadelesini Güneşlispor 3-2 kazandı. Ligin ilk yarısında 3-1 kaybettiği derbinin rövanşını almış oldu.
Derbinin oynandığı gün ilçemizde tam bir futbol pazarı yaşandı. Maç günü sabah saatlerinde Gördes Belediyespor Yeşilçam Kafede, Gördes Güneşlispor da Şafak Pastanesinde kampa girdi. Takım oyuncuları birlikte kahvaltı yaptı. Maç saati geldiğinde heyecan zirveye çıktı. Tribünler tıklım tıklım doldu. Play-off şansı bulunan iki ekibin karşılaşmasında futbolseverler müthiş bir mücadele izledi.
Maçın ilk dakikaları yüksek tempoyla başladı. İki ekipte bol pozisyon bulmaya çalıştı. Maçın 33. Dakikasında Belediyespor penaltı kazandı. Ömür Şen topu ağlarla buluşturdu ve skor 1-0 oldu. Golden iki dakika sonra Güneşlispor Abdulkadir'in golüyle cevap verdi ve durum 1-1'e geldi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.
Maçın ikinci yarısına başlarken seyirciler kalecilerin değiştiğini görünce şaşırdı. Devre arası soyunma odasına giderken karşılıklı laf dalaşına giren iki kaleci, hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı. Her iki takım da 10 kişi kaldı.
İkinci yarı Belediyespor baskı kurduğu dakikalarda Ahmet Aykanat'ın attığı golle skoru 2-1 yaptı. Derbi golcüsü Ahmet bu maçta da boş geçmedi. Güneşlispor ise 78. Dakikada İsmail Gökkaya'nın şık golüyle yine beraberliği sağladı 2-2. Son dakikalarda büyük heyecan ve çekişme yaşandı. Herkes maç bu skorla bitecek diye beklerken uzatma dakikalarında Gökhan sahneye çıktı ve Güneşlispor'u 3-2 öne geçirdi. Maç bu skorla tamamlandı. Böylece Güneşlispor ligin ikinci yarısında 5'de 5 yaparak Belediyesporu yakaladı.
Gruptan çıkmasına kesin gözüyle bakılan Akhisar Yıldırımspor'un ardından, Gördes Belediyespor ve Güneşlispor'un play-off mücadelesi devam edecek. Belediyespor şuan ikili averaja göre ikinci sıradaki yerini koruyor.
Gördes Belediyespor'un kalan maçları: Akselendi – Soma Zafer (d) – Gölmarmara
Gördes Güneşlispor'un kalan maçları: Çağlayan (d), Akhisar Yıldırım, Karabulut (d)








































































































 

B GRUBU

 

 

 

 

 

 

TAKIMLAR

 

O

G

B

M

P

1

A.YILDIRIM

13

11

0

2

33

2

GÖRDES BLD.

13

8

1

4

25

3

GÖRDES GÜNEŞLİ 

13

8

1

4

25

4

GÖLMARMARA      

14

7

1

6

22

5

AKSELENDİ

13

7

1

5

22

6

KARABULUT           

14

6

2

6

20

7

SOMA ZAFER          

13

4

1

8

13

8

ÇAĞLAYAN

13

4

0

9

12

9

HACIRAHMANLI

14

1

1

12

4

 





Reklam
Reklam
Bu haber 3796 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum