Camiler Dezenfekte Ediliyor

Merkez ve kırsal mahallelerdeki tüm camilerde çalışmalar sürüyor.

Reklam
Camiler Dezenfekte Ediliyor
30 Mayıs 2020 - 15:20
Gördes Belediyesi, İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda Cuma günü yeniden ibadete açılan, ilçemiz genelindeki camilerde dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdi.
Gördes Belediyesi, İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda 29 Mayıs'ta Cuma namazıyla yeniden ibadete açılan camilerde dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, ilçe genelinde ibadete açılan camileri tek tek dolaşıyor camide temasın olabileceği yerler dezenfekte ediliyor. Çalışmalar belirli aralıklarla da devam edecek.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 29 Mayıs'ta tekrar ibadete açılan camilerin dezenfekte edilmeye başlandığını belirterek, 'Tüm dünyanın mücadele ettiği Covid-19 salgınına karşı ilçemizde biz de var gücümüz ile çalışıyoruz. İnsanların yoğun olarak bulunduğu sokaklar, caddeler, parklar, pazaryeri gibi yerleri düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. İlçemizdeki camilerde de dezenfekte çalışmaları başlattık. Vatandaşlarımızın temiz ve hijyenik koşullarda ibadet etmesi için tüm tedbirleri alıyoruz' şeklinde konuştu.
Reklam
Reklam
Bu haber 1613 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum