Büyükşehirden Yatırım Hamlesi

Büyükşehir Genel Sekreter yardımcısı ve meclis üyeleri incelemelerde bulundu.

Reklam
Büyükşehirden Yatırım Hamlesi
25 Nisan 2016 - 19:46
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Yalçınkaya, ilçemizi ziyaret ederek Gördes'te hayata geçirilecek projeler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım alanlarını yerinde inceleyen Yalçınkaya, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile de görüşerek fikir alış verişinde bulundu.
Gördes Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek Büyükşehir Belediyesi'nin faaliyetleri ile ilgili Koordinasyon Şube Müdürü Ömer Duran'dan bilgiler alan Yalçınkaya, daha sonra sahaya çıkarak ilçe merkezinde incelemelerde bulundu. Yalçınkaya, ekibi ile birlikte Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ile  görüştü. Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Alp Sefa Gökkaya, Ahmet Esen ve Gördes Belediye personelinin de eşlik ettiği ziyarette, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı yatırımlar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçesiyle bir bütün olduğunu ifade eden Genel Sekreter Yardımcısı Yalçınkaya, 'Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla 17 ilçede ayrım gözetmeksizin dev yatırımlar gerçekleştiriyor, hizmetler götürüyoruz. Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, meclis üyelerimiz ve ekibimizle birlikte Gördes'e kazandıracağımız hizmetlerle ilgili görüş alış verişinde bulunduk. Gördes ilçemize çok güzel hizmetler kazandıracağız.' diye konuştu. 
Reklam
Reklam
Bu haber 1962 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum