Büyükşehirden Gördes-Demirci Seferi

Gördes-Demirci arasında yolcu taşıyacak otobüs seferlerine başladı.

Reklam
Büyükşehirden Gördes-Demirci Seferi
13 Aralık 2015 - 00:39
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım hamlesi devam ediyor. İlçe merkezi ile pek çok mahalle arasına otobüs seferlerinin konmasından sonra şimdi de ilçelerarası otobüs seferleri faaliyete geçiyor.
Geçtiğimiz hafta içerisinde Gördes-Demirci arasında çalışacak olan otobüs hizmet vermeye başladı. Karsan Atak Marka 35 yolcu kapasiteli Otobüs, Gördes'ten Demirci'ye saat 07.00'da hareket ediyor. Otobüsün Demirci'den kalkış saati ise 16.30. Otobüsün ilçemizdeki kalkış noktası Otobüs Terminali olarak belirlendi. Uzun yıllardır Demirci'ye dolmuşla seyahat etmek zorunda kalan vatandaşlarımız, böylece büyük bir rahatlığa kavuştu.
Kent Kart sistemiyle indirimli seyahat edebilecek olan vatandaşlarımız bu karta sahip oldukları takdirde öğrenci 6 TL, tam 9 TL ücretle Demirciye ulaşabilecek. Kartsız yolcular ise öğrenci 7 TL, tam 10 TL ödeyecek.
Önümüzdeki günlerde Büyükşehir Gördes Koordinatörlüğü tarafından; engelli, şehit yakını ve 65 yaş üstü yolculara ücretsiz ulaşım imkanı sağlayan kartlar hizmete sunulacak.
Kent Kartların temini ve dolumu için ilçemizde 4 farklı nokta bulunuyor. İlçe merkezinde Tostçu Mustafa Bolu, Ekomini Market ve Dilbaz Market, Güneşli Mahallesinde ise Kırtasiyeci Ali Parlak aracılığıyla kartlara dolum yapılabilecek.
Reklam
Reklam
Bu haber 12484 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum