Biri Mezara Biri Hapse Girdi

İlçe gündemini günlerdir meşgul eden hırsızlık zanlılarıyla ilgili şok ayrıntılar..

Reklam
Biri Mezara Biri Hapse Girdi
10 Temmuz 2015 - 18:50
Reklam
            Son bir yıl içerisinde, ilçemizde bir dizi hırsızlık olaylarına tanık olduk. Hemen herkesin hayretine giden ve toplumda sıkıntı yaratan hırsızlık olaylarında, daima iki isim hep ön plana çıktı. Bunlardan birisi G.K. ve diğeri A.S. idi.
            Yaklaşık 3 ay önce, İlyas Esen'e ait hayvan çiftliğinden 3 adet büyükbaş hayvanın çalınmasıyla ilgili olarak, bu iki isim zanlı olarak gündeme geldi. Ardından geçtiğimiz günlerde, 101 Evler bölgesinde bir traktör çalındı. Traktör hırsızlığı ile ilgili olarak, yine aynı isimler şüpheli konumunda idi.
            Hafta içerisinde ilginç olaylar yaşandı. Pek çok suçtan sabıkalı olan bu iki isimden A.S., Uşak'ta geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. İnek hırsızlığı olayının zanlısı ve traktör hırsızlığı olayının şüphelisi konumundaki G.K. ise Gördes Polisinin yaptığı operasyon sonucu ele geçirildi.
            G.K.'nın bir başka suçtan kesinleşmiş hapis cezası olduğundan, hakkında arama emri çıkarıldığı ortaya çıktı. G.K.'yı takibe alan Polis, Taşköprü mevkiinde hükümlü G.K.'yı ele geçirerek Adliyeye teslim etti. G.K. yapılan ilk sorgusundan sonra, tutuklanarak Akhisar Cezaevine gönderildi.
            Hırsızlık olaylarının zanlı ve şüphelisi iki isimden birinin mezara, birinin hapse girmesi, ilçemizde haftanın konusu haline geldi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3831 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum