Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Belediyeden Minik Dostlara Sıcak Yuva

Evcil Dostlarımız Aç ve Açıkta Kalmasın projesi hayata geçirildi.

Reklam
Belediyeden Minik Dostlara Sıcak Yuva
06 Ocak 2020 - 10:57
Reklam
Reklam
Sokak hayvanlarını korumaya yönelik çalışmalarını hayata geçiren Gördes Belediyesi, 'Evcil Dostlarımız Aç ve Açıkta Kalmasın' projesi ile Gördes'teki kedi ve köpekleri rahat ve sıcak bir yuvaya kavuşturdu.
Gördes Belediyesi, sahipsiz kedi ve köpeklerin beslenme ve barınma ihtiyaçlarının karşılanması adına yürüttüğü çalışmalar sonucunda hayata geçirilen projede, kedi barınma ve köpek beslenme odakları, mahallelerdeki sokak hayvanların yoğun olduğu yerlere yerleştirildi.
Sokak hayvanları barınma odaklarının periyodik olarak bakımları, Gördes Belediyesi ekipleri tarafından yapılıyor. Ekipler sokakta yaşayan kedi ve köpeklerin barınma odaklarının mama ihtiyacını karşılayarak, gerekli temizliğini gerçekleştiriyor. Kedi ve köpeklerin beslenme odaklarına rahatça giriş çıkış yaparak, dış etkenlerden uzak ve güvenli bir ortamda yaşama imkanı bulan sokak hayvanları, yaşamlarını sağlıklı bir şekilde sürdürebiliyor.
Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'Evcil Dostlarımız Aç ve Açıkta Kalmasın' projesi kapsamında sokak hayvanları için belirli noktalara yerleştirilen kedi ve köpek barınma evlerini gezerek; sokak hayvanlarına mama verdi.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Gördes Belediyesi olarak, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarını unutmadık. Sahipsiz kedi ve köpeklerin sağlıklı ve korunaklı bir şekilde yaşamaları adına yaptırılan evler, belirlenen noktalarına yerleştirdik. Dondurucu soğuklarda aç kalan sokak hayvanlarını unutmayarak minik dostlarımızın mama ve barınma ihtiyaçlarını gideriyoruz. Her canlının sıcak bir yuvaya ihtiyaç olduğu gibi sokak hayvanlarının da ihtiyaçları var. Sokak hayvanlarımızın daha sağlıklı şekilde yaşamlarını sürdürmeleri için tüm vatandaşlarımızdan da hassasiyet göstermelerini bekliyoruz" diye konuştu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4871 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum