Belediyeden Koronavirüsle Etkin Mücadele

20 binin üzerinde ücretsiz maskenin dağıtımı yapıldı.

Reklam
Belediyeden Koronavirüsle Etkin Mücadele
18 Nisan 2020 - 19:16
Reklam
Gördes Belediyesi, yeni tip Korona Virüsle (COVID-19) mücadele kapsamında ilçe genelinde bir çok çalışmayı hayata geçirmeye devam ediyor.
20 Binin üzerinde ücretsiz maske dağıtımı yapıldı.
Gördes Belediyesi çalışmalar kapsamında vatandaşlara ve esnafa şuana kadar 20 binin üzerinde maskeyi ücretsiz olarak dağıttı ve maske dağıtımına aralıksız olarak devam ediyor. Vatandaşlar, Koronavirüs tedbirleri kapsamında Gördes'te pazar yerlerinde ve ihtiyaç halinde Belediye önünde ücretsiz olarak dağıtılan maskelere ulaşabiliyor.
Dezenfektan standları yaygınlaştırılıyor.
Gördes Belediyesi tarafından ilçenin çeşitli noktalarında vatandaşların hizmetine sunulan dezenfektan standları halkın yoğun bulunduğu noktalara yerleştirilmeye devam ediliyor. Şuana kadar 30 stand ilçe genelinde farklı noktalara yerleştirildi.
Sokak ve kaldırımlar sürekli dezenfekte ediliyor.
Gördes Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe geneli ve mahallelerde sokak, kaldırım ve ortak kullanım alanlarında düzenli olarak dezenfekte çalışmalarını yürütüyor.
Kaymakamlık Vefa Sosyal Destek Grubu
Gördes Kaymakamlığınca oluşturulan Vefa Destek Grubuyla merkez ve mahallelerimizde vatandaşların ilettiği talepler aralıksız olarak yerine getiriliyor.
Koronoya karşı etkin bir mücadele yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı Muhammet Akyol; " Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilçemizde şuana kadar yaklaşık vatandaşlarımıza 20 binin üzerinde maske dağıtımını gerçekleştirdik. Maske dağıtımımıza aralıksız şekilde ediyoruz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızda, yol ve kaldırımlarda, merkez ve mahallelerimizde gerekli dezenfekte çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızdan evde kalmalarını, zaruri durum olmadıkça dışarı çıkmamalarını rica ederek dışarı çıkmaları durumunda ise maske kullanmalarının önemini hassasiyetle dile getiriyoruz. Yine mecbur kaldığı zaman dışarı çıkan vatandaşlarımızın sosyal mesafeye dikkat etmelerini önemle belirtiyoruz. Allah'ın izniyle bu badireyi de devlet millet el ele hep birlikte aşacağız. Alınan tedbirler hepimiz için geçerli. O yüzden  'Evde Kalın, Sağlıkla Kalın' diyoruz" şeklinde konuştu. 
Reklam
Reklam
Bu haber 3557 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum