Belediyeden Geleneksel Aşure Hayrı

Sevgi Yolundaki aşure hayrında çok sayıda vatandaşımız aşure yedi.

Reklam
Belediyeden Geleneksel Aşure Hayrı
16 Eylül 2019 - 08:36
Gördes Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Sevgi Yolunda 5 bin kişilik aşure hayrı düzenledi. Geleneksel Aşure Hayrına çok sayıda vatandaş yoğun ilgi gösterdi.
 Gördes Sevgi Yolunda gerçekleştirilen aşure dağıtımına, Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Türe, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İlçe Müftüsü Zekeriya Koşum tarafından dua okunmasının ardından ilk aşure, Kaymakam Bekir Abacı ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol, tarafından vatandaşlara sunuldu. Geleneksel aşure hayrında yaklaşık 5 bin kişilik aşure vatandaşlara ikram edildi.
Aşure hayrında konuşan Başkan Akyol, birlik beraberlik içerisinde bir aşure hayrını daha gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek ;"Muharrem ayı mübarek bir ay. Bereket ve bolluğun sembolüdür. Birlik ve beraberliğin güçlendiği bir aydır. Bu ayda birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının daha da güçlenmesi için her yıl geleneksel olarak aşure hayrı düzenliyoruz. Aşure hayrına katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum" dedi.
Gördes Kaymakamı Bekir Abacı,  Muharrem ayının tüm Müslüman âlemine birlik ve beraberlik getirmesini dileyerek, hayırda bulunan Gördes Belediyesi'ne teşekkürlerini sundu.
Reklam
Reklam
Bu haber 2799 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum