Belediye Başkanı Akyol'dan Yeni Yıl Mesajı

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol yeni yıl için bir mesaj yayınladı.

Reklam
Belediye Başkanı Akyol'dan Yeni Yıl Mesajı
31 Aralık 2015 - 16:08
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; yeni yıl mesajı yayınladı. Başkan Akyol; yeni yıl mesajında hüzünlerin ve sevinçlerin beraber yaşandığı, hizmet dolu bir yılın daha geride bırakıldığına işaret ederek, "Yeni umutların ve hedeflerin daim olacağı bir yıla girerken, öncelikli dileğimiz; ülkemizde, tüm İslam coğrafyasında ve tüm dünyada barışın, huzurun, toplumsal birlikteliğin egemen olması ve tüm insanlığın refah içerisinde, birbirine huzur ile kenetlenerek yaşamasıdır." ifadelerine yer verdi.
"Gördes Belediyesi olarak siz değerli Gördeslilere hizmet etmek için yürüdüğümüz başarılı yolu yeni yılda da yeni heyecanlar ve hizmet kararlılığı ile durmadan, duraksamadan yürümek için gayret içinde olacağız. Daha önceki yıllarda Gördes'imize ve mahallelerimize yapmış  olduğumuz hizmetlerin daha ileriye taşınması için 2016 yılında da şahsım ve ekibim olmak üzere her türlü fedakarlığı yapacağımızdan hiç bir vatandaşımızın şüphesi olmasın. " şeklinde konuşan Başkan Akyol, şunları kaydetti:
" Yeni yıla, hiç şüphesiz yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla giriyoruz. İnşallah, 2016 yılı her şeyden önce kardeşliğimizin güç kazandığı, kardeşliğimize kastedenlerin ise kaybettiği bir yıl olur. Bizler; ülkemizin büyümesi, ilerlemesi, bölgesinde ve dünyada güçlü, saygın, etkili bir ülke olması için, en büyük değerimiz ve en büyük hazinemiz olan kardeşliğimizi muhafaza etmeliyiz. Kardeşliğimizi bozmaya, yıpratmaya, örselemeye çalışanlara karşı birlik beraberlik içerisinde mücadele etmeye devam edeceğiz.
Diğer yandan güvenlik güçlerimiz terörle mücadele konusunda büyük bir azim ve kararlılıkla vatanımızı milletimizi savunmaya devam ediyor. Terör örgütü PKK'yla yapılan kahraman mücadelelerde şehit olan asker ve polislerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı tebrik eder; 2016 yılının ülkemiz, Gördes'imiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyorum."
Reklam
Reklam
Bu haber 2089 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum