Başkan Akyol'dan Ramazan Mesajı

Akyol, Mübarek ayın gelişi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Reklam
Başkan Akyol'dan Ramazan Mesajı
27 Nisan 2020 - 12:20
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Ramazan ayı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Orucun bağışıklık ve sindirim sitemine olan faydasına dikkat çeken Başkan Muhammet Akyol mesajında şu ifadelere yer verdi;
"Ramazan ayına ulaşmamızın manevi huzuruna ihtiyacımız olan bu zorlu günlerde paylaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin önemini daha çok anlayacağımız, millet olarak bizi biz yapan değerlerimizle bu güzel aydan kuvvetlenerek çıkacağımıza olan inancımız tamdır. Camisiz ve Cumasız eda etmeye başlayacağımız bu Ramazan buruk başlayacak belki ama inanıyoruz ki hakkıyla eda ettiğimizde sonunda çifte bayram, çifte mutluluk olacaktır inşallah. 
Peygamber Efendimiz bundan tam 1400 yıl öncesinden oruç tutarak sıhhate kavuşmanın önemine ''Oruç tut, sıhhat bul'' Hadis-i Şerifiyle işaret etmiştir. Yapılan bilimsel araştırmalar da orucun sindirim ve bağışıklık sistemini güçlendirdiğini göstermiştir.
Ramazan ayının rahmeti hepimizi sarsın, mağfireti sağlık versin ülkemizi saran bu salgından hayırlısıyla sona ermesini nasip eylesin. Yine yeniden birlikte iftarlar açacağımız, milletimizle birlikte camileri doldurup namazlarımızı kılacağımız, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu en içten şekilde yaşayacağımız zamanların gelmesini Cenab-ı Allah' tan niyaz ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle bin aydan daha hayırlı Ramazan-ı Şerif'in, kıymetli hemşehrilerimize ve tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor; hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3311 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum