Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Akyol'dan Covid-19 Uyarısı

Akyol, mecbur olmadıkça evden çıkılmaması uyarısında bulundu.

Reklam
Başkan Akyol'dan Covid-19 Uyarısı
17 Mayıs 2020 - 19:37
Reklam
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ilçemizde alınan Covid-19 karantina tedbirleri hakkında açıklamalarda bulundu. İlçe dışından seyahatlerin ertelenmesi konusunda tavsiyelerde bulunan Başkan Akyol şu ifadelere yer verdi:
" Gördes İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından 15 gün önce Beğel Mahallemiz için alınan Covid-19 karantina tedbiri başka pozitif vaka çıkmaması nedeniyle sona ermiştir. Mahalle sakinlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Ayrıca Gördes İlçe Hıfzıssıhha Kurulumuz tarafından Evciler Mahallemiz için alınan karantina tedbiri devam etmektedir. Evciler Mahallemize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Her iki mahallemizde meydana gelen vakaların kaynağının ilçe dışı temaslı olduğunu görüyoruz. Lütfen şehir dışından ilçemize, ilçemizden şehir dışına, mahallelerimizden mahallelerimize seyahatlerimizi bir süreliğine daha erteleyelim. Birbirimizin ve ailelerimizin sağlığı için biraz daha sabredelim. Aksi takdirde Gördes'imizde şimdilik az olan vaka sayılarındaki artışın ilerleyen günlerde önüne geçemeyiz.
Mecbur olmadıkça evimizden çıkmayalım. Teması sıfıra indirelim. Maske kullanımına, sosyal mesafeye oldukça önem gösterelim. Ülke genelindeki bu olumlu tabloya kurallara ve tedbirlere harfiyen uyarak katkı sağlayalım.
Kavuşacağımız, güzel günler yakın Allah'ın izniyle..."
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3260 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum