Başkan Akyol'dan Anneler Günü Mesajı

Muhammet Akyol, annelerimizin bu anlamlı gününü kutladı.

Reklam
Başkan Akyol'dan Anneler Günü Mesajı
09 Mayıs 2020 - 21:26
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Sevginin, merhametin ve şefkatin tükenmez kaynağı olan biricik annelerimizin, Anneler Günü'nü sevgi, saygı ve hürmetle kutluyor, tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum diyen Başkan Muhammet Akyol, mesajında şu görüşlere yer verdi:
" Annelerimiz, koşulsuz sabır ve fedakârlıklarıyla hepimiz için birer koruyucu, birer rehber, birer öğretmendir. 'Cennet anaların ayakları altındadır' Hadisi ile cennetle müjdelenen annelere layık olabilmek için ne kadar çaba göstersek azdır. Hiç şüphesiz Koronavirüsle mücadele sürecimizde de yorulmadan, usanmadan, çocuklarımızın üstüne titreyen, onların hem sağlığını koruyan hem de gelişimlerini en güzel şekilde sürdürmelerine yardımcı olan, ailemizin her ferdiyle aynı şekilde ilgilenen annelerimiz gizli kahramanlarımızdır. Onlara ne kadar minnet duysak azdır. Çocuklarımızı sabırlı, şefkatli, adaletli ve merhametli gönül tezgâhında ilmek ilmek dokuyan, hayata hazırlayan, yılmadan yıkılmadan dimdik yürümelerini sağlayan annelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Yüce dinimiz İslam'da annelerimizi her zaman el üstünde tutmamızı buyurmuştur. İsrâ Suresi 23'üncü ayetinde de belirtildiği gibi  'Rabbin, sadece kendisine kulluk etmenizi ve anne babanıza iyi davranmanızı emretti. Onlardan biri veya ikisi senin yanında yaşlanırsa onlara öf bile deme! Onları azarlama! İkisine de gönül alici güzel sözler söyle.' Rabbim; cümlemize anne ve babamızın rızasını alabilmeyi ve kendisine layık kullar olabilmeyi nasip eylesin.
Annelerimize, sevgimizi temsili olarak gösterdiğimiz bu özel günde yürekleri daha da burkulan annesiz çocuklarımızı da özellikle hatırlatmak istiyorum. Bu duygularla, annelik hisleriyle toplumumuzu kucaklayan tüm kadınlarımızın 'Anneler Günü'nü kutluyorum. Annelerimiz nezdinde, tüm hemşehrilerimizin sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde günler geçirmesini temenni ediyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum."
Reklam
Bu haber 2834 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum