Başkan Akyol'dan 15 Temmuz Mesajı

Akyol, Şehitleri Anma ve Demokrasi Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Reklam
Başkan Akyol'dan 15 Temmuz Mesajı
13 Temmuz 2019 - 14:53
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 15 Temmuz'u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını ifade eden Başkan Muhammet Akyol mesajında şu ifadelere yer verdi:
"15 Temmuz direncin ve dirilişin adıdır. 15 Temmuz Türk milletinin demokrasiye olan inancının göstergesidir. Tankların altına yatan ve göğsünü kurşunlara siper eden bu büyük milletin yazmış olduğu muhteşem bir destandır. 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde şehit olan 251 şehidimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Bu günlerimizi tüm şehitlerimize, gazilerimize ve yüce Türk milletine borçluyuz. Cenab-ı Allah'a şükürler olsun.
15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından vatanımızın bütünlüğünü, milletimizin birliğini anayasal düzenimizi ve demokrasimizi hedef alan bir darbe girişimine maruz kaldık. Vatanımıza ve milletimize karşı yapılan bu ihanet sırasında milletimizin iradesinin yegane temsilcisi olan TBMM bombalanmış, devletimiz ve milletimizi temsil eden Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın canına kastedilmiştir. Hainler devletimizi korumak ve kollamak üzere yükümlü olan güvenlik kurumlarımıza saldırmış, milletimize ait uçakları, tankları ve silahları yine milletimize karşı kullanmıştır. Kısacası hainler Türkiye Cumhuriyeti'ne ve milletimize tarihte görülmemiş bir ihanete kalkışmıştır.
Kahraman milletimiz; FETÖ üyesi hainler tarafından ülkemize, istiklalimize, istikbalimize ve millet iradesine yönelik gerçekleştiren darbe ve ihanet teşebbüsünü dünyada emsali görülmemiş bir şekilde dil, din, ırk, mezhep ve parti ayrımı gözetmeden hep birlikte püskürtmüştür.
15 Temmuz Türk milletinin demokrasiye olan inancının göstergesidir. Gücünü milletten almak suretiyle büyük bir liderlik göstererek Türk milleti ile birlikte bu tarihi destanı yazan Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti ve demokrasi tutkusu sayesinde destan yazıldı. 15 Temmuz'u unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız' diye konuştu.
Reklam
Reklam
Bu haber 3500 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum