Başkan Akyol ve Muhtarlar Ankara'da

Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve muhtarlar Ankara'ya çıkartma yaptı.

Reklam
Başkan Akyol ve Muhtarlar Ankara'da
01 Mayıs 2016 - 23:30
Reklam
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, merkez ve mahalle muhtarlarının katılımıyla Ankara'ya çıkartma yaptı. Ziyaret heyeti; Ak Parti Genel Merkezi, TBMM ve bakanlıklarda birçok temasta bulundu.
Başkan Muhammet Akyol'a; Ak Parti Gördes İlçe Başkanı Mehmet İnci, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Seher Eren, Gördes Muhtarlar Derneği Başkanı Kerim Çakır, merkez ve mahalle muhtarlarının tamamına yakını eşlik etti.  Büyük bir katılımla Ankara'da çeşitli temaslarda bulunan heyet; ilk olarak Genel Başkan Yardımcısı Ak Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ı ziyaret etti. Özdağ; Gördes'ten gelen heyetle birlikte sabah kahvaltısı yaparak; kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Muhtarların taleplerini dinleyerek gereken her türlü adımın atılacağını söyleyen Özdağ; ayrıca Gördes'ten kalabalık bir heyetle ziyarete gelinmesinden memnun kaldığını ifade ederek; teşekkürlerini dile getirdi.
Ak Parti haftalık olağan grup toplantısına katılan heyet; toplantının ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu ve İçişleri Bakanı Efkan Ala'yla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Recai Berber, Uğur Aydemir ve Murat Baybatur'un katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda muhtarların talepleri dinledi. Toplantıda Gördes'le ilgili çeşitli taleplerde de bulunuldu. Milletvekilleri; Gördes'ten gelen ziyaretçilere teşekkür ederek, taleplerinin yerine getirilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.
Ziyarete gösterilen büyük katılımdan dolayı muhtarlara teşekkür eden Başkan Muhammet Akyol; ''Muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde TBMM'de Ak Parti Manisa Milletvekillerimizi ziyaret edip taleplerimizi kendilerine ilettik. Başbakanımız Sn. Ahmet Davutoğlu'nun grup toplantısındaki çoşkulu konuşmasını dinledik. Gördes'imiz adına oldukça faydalı bir ziyaret oldu. İlgi ve alakalarından dolayı milletvekillerimize ve muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.'' dedi.
Böyle bir gezinin düzenlenmesinden dolayı Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'a teşekkür eden muhtarlar daha sonra Anıtkabir'i ve Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Camii'ni ziyaret ederek Ankara'dan ayrıldı.  
Reklam
Reklam
Bu haber 3164 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum