Bakan Pakdemirli İlçemize Geldi

Pakdemirli, Belediye İş Merkezi ve Konsept Tarım Ceviz İşleme Tesisinin Açılışını yaptı.

Reklam
Bakan Pakdemirli İlçemize Geldi
12 Ekim 2020 - 09:50
Reklam
İlçemizi ziyaret eden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, incelemelerde bulundu ve bazı tesislerin açılışını yaptı. Cuma öncesi ilçemize gelen Bakan Pakdemirli, Gördes Belediyesini ziyarette basın açıklaması yaptı.
            Cuma namazı sonrası, Gördes Belediyesi tarafından yaptırılan İş Merkezinin açılışı için çarşı merkezine gelen Pakdemirli, burada vatandaşların ilgisiyle karşılaştı. İş Merkezinin açılış konuşmasını Belediye başkanı Muhammet Akyol yaptı.
            Daha sonra söz alan Vali Yaşar Karadeniz; 'Manisalı çiftçilerimiz kendilerine verilen imkânları en iyi şekilde kullanmaktadır. Ürün çeşitliliği konusunda çiftçilerimiz büyük gelişme sağlamıştır. İş Merkezi Gördes'e ve Manisamıza hayırlı uğurlu olsun' dedi.
            Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli konuşmasına; 'Sıcak bir karşılama oldu, teşekkür ederim. Hepinize hayırlı cumalar diliyorum. Allah namazlarınızı kabul etsin' diyerek başladı. Gördes benim için özel bir yere sahiptir diyen Pakdemirli, şöyle devam etti; 'Bugüne kadar bize verdiğiniz büyük destek için sizlere teşekkür ediyorum. Gördes için iki müjdemiz var. Akpınar ve Oğulduruk göletlerinin inşaatları önümüzdeki yıl başlayacak. Gördes Belediyesi tarafından yaptırılan İş Merkezi, yeni Türkiye'ye yakışır bir eser olmuş.'
            İş Merkezi, İl Müftüsü Mustafa Soykök'ün yaptığı duanın ardından hizmete açıldı. Açılıştan sonra Bakan Pakdemirli; Ak Parti Gençlik Kollarının olağan genel kurul toplantısına katılmak için Belediye Kültür Sarayına geçti.
            Pakdemirli kongre sonrası, beraberindeki heyetle birlikte, Konsept Tarıma ait ceviz işleme tesislerine geldi. Eski Gördes mevkiinde Konsept Tarım tarafından yapılan ceviz işleme tesisinin açılışını yapan Bakan Pakdemirli, hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundu.



Reklam
Reklam
Bu haber 14739 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum