Ailesiyle Çektiği Film Ödül Aldı

Yazarımız Aybey, Sağlık-Sen'in film yarışmasında Türkiye 2.si oldu.

Reklam
Ailesiyle Çektiği Film Ödül Aldı
03 Temmuz 2016 - 19:38
Türkiye genelinde düzenlenen kısa film yarışmasına, ailesiyle çektiği filmle katılan Köşe Yazarımız İsmail Aybey, ikinciliğe layık görüldü.
Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) tarafından sağlık çalışanlarının çalışma şartlarına dikkat çekmek amacıyla Türkiye genelinde ‘Cana Can Katanlar' isimli bir kısa film yarışması düzenlendi. Merkezefendi Devlet Hastanesinde çalışan gazetemiz Köşe Yazarı İsmail Aybey'in yazıp yönettiği ve ailesiyle birlikte oynadığı film, ikincilik ödülü aldı. Ünlü yönetmen Mesut Uçakan'ın jüri üyeliğini yaptığı yarışmada Türkiye genelinde bir başarı gösteren ‘Bir Can İçin' isimli film, trafik kazası sonucu yaralanan bir çocuğa kan vermeye giden babanın kendi oğlunun hayatını kurtarmasını konu alıyor.
İLK KISA FİLM ÇALIŞMAMDI
Yazıp Yönetmenliğini yaptığı filmin Türkiye genelinde ikinci seçilmesine çok sevindiğini dile getiren İsmail Aybey, 'Yarışmanın yapılacağını duyunca katılmak istedim. Kendi imkanlarımızı zorlayarak bu yarışmaya katıldım. Önce bir senaryo yazdım. Ev ve hastane arasında geçen kısa filmde eşim ve çocuğum da oynadı.  Hastaneden arkadaşım Hasan Önsel de kamera çekimlerini ve görüntü yönetmenliğini yaptı. Tüm oyuncuları ve film ekibini gösterdikleri büyük başarıdan dolayı kutluyorum. Hayatımda ilk defa çektiğim kısa filmimin başarı getirmesi gerçekten çok sevindirici' şeklinde konuştu. 
Reklam
Reklam
Bu haber 3212 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum