5 Eylül Etkinliklerine Yoğun Program

Gördes Belediyesi tarafından hazırlanan program, çeşitli etkinliklerle üç gün devam edecek.

Reklam
5 Eylül Etkinliklerine Yoğun Program
31 Ağustos 2015 - 12:06
Reklam
İlçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 93'ncü yıldönümü etkinlikleri yoğun programlarla kutlanacak. Gördes Belediyesi tarafından hazırlanan program, çeşitli etkinliklerle üç gün devam edecek.
            2 Eylül Çarşamba günü, milli mücadelenin sembol isimlerinden Şehit Makbule mezarı başında anılacak. Koca Yayladaki mezarı başında yâd edilecek olan Makbule Hanımla bir kez daha gurur duyacağız. Ziyaret için belediye önünden sabah saat 9.00'da otobüs kaldırılacak.
            3 Eylül Perşembe akşamı, Belediye Kültür Sarayında kültürel bir etkinlik var. Belediye tarafından hazırlanan Gördes tanıtım filminin ve yenilenen belediye logosunun gösterimi yapılacak. Program saat 21.30'da başlayacak.
            5 Eylül günü resmi tören, sabah saat 10'da başlayacak. Atlı ekip ve seğmen gösterileri ile zenginlik kazanacak programda, öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek.
            Törenin ardından Şehir Stadının açılışı yapılacak. Saat 13'de Gördesli Şöhretlerin maçı var. Saat 14'te ise Gördes Belediyespor Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak. Aynı günün akşamında merkez Ulu Camiinde şehitlerimiz için mevlit okutulacak.
Reklam
Reklam
Bu haber 2675 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum