15 Temmuz Şehitlerini Andık

Milli Birlik Yürüyüşü ve Demokrasi Nöbetine çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Reklam
15 Temmuz Şehitlerini Andık
18 Temmuz 2019 - 13:30
Gördes'te 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi Milli ve Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Milli Birlik Yürüyüşü düzenlenerek, Demokrasi Nöbeti tutuldu.
Düzenlenen Milli Birlik yürüyüşü, Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Cumhuriyet Savcısı Enver Yozgat, Emniyet Amiri Abdülkadir Öztürk, siyasi parti temsilcileri, dernek ve oda başkanları, meclis üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaşın yoğun katımlıyla gerçekleştirildi.
Milli Birlik Yürüyüşü, Devlet Hastanesi önünden başlayarak 15 Temmuz Şehitleri Parkına kadar devam etti. Daha sonra Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Erden ve Kurum Müdürlerinin katılımlarıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinleri kapsamında 15 Temmuz hain darbe girişiminin olduğu, o gecede yaşananları anlatan fotoğraf sergisi gezildi.
15 Temmuz Şehitleri Parkında vatandaşlara hitap eden Belediye Başkanı Muhammet Akyol, '15 Temmuz direncin ve dirilişin adıdır. 15 Temmuz Türk milletinin demokrasiye olan inancın göstergesidir. Tankların altına yatan ve göğsünü kurşunlara siper eden bu büyük milletin yazmış olduğu muhteşem bir destandır. 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminde şehit olan 251 şehidimize bir kez daha Allah'tan rahmet diliyoruz. Gazilerimize Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Bu günlerimizi tüm şehitlerimize, gazilerimize ve yüce Türk milletine borçluyuz. Cenab-ı Allah'a şükürler olsun. Tabi ki bu noktada gücünü milletten almak suretiyle büyük bir liderlik göstererek Türk milleti ile birlikte bu tarihi destanı yazan Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti ve demokrasi tutkusu sayesinde destan yazıldı. 15 Temmuz'u unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız' diye konuştu.
 Ardından 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda çok sayıda vatandaşın katılımıyla Demokrasi Nöbeti tutuldu. 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi Milli ve Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz için düzenlenen turnuvalarda dereceye girenlere ödüllerini Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve İlçe Cumhuriyet Savcısı Enver Yozgat tarafından takdim edildi.  Daha sonra Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Mevlid-i Şerif okutulup, canlı yayın bağlantıları ve Mehteran gösterisi gerçekleştirildi.
 Dualar, mehteran, konuşmalar, sinevizyon gösterimleri ve canlı yayın bağlantıları eşliğinde devam eden Demokrasi Nöbeti'nde vatandaşlar için yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu. 15 Temmuz Şehitler Parkını dolduran vatandaşlar, kurulan dev ekranlarda 15 Temmuz belgeselini izledi, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını canlı takip etti.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Reklam
Reklam
Bu haber 2295 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum