Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Güneşli'nin İsale Hattı Yenileniyor

Mahalleye yeterli içme suyu sağlanabilmesi için çalışmalar başladı.

Reklam
Güneşli'nin İsale Hattı Yenileniyor
16 Nisan 2022 - 15:49
Reklam
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Güneşli Mahallesinde Gökpınar Mevkiindeki doğal kaynak suyunun mahalleye sağlıklı bir şekilde ulaştırılması için 1 kilometrelik içme suyu isale hattını yenileme çalışmasına başladı.  
      Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, altyapı yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Gördes’in Güneşli Mahallesinde Gökpınar Mevkiinde yer alan doğal kaynak suyunun mahalleye taşındığı isale hattı yenileniyor. İş kapsamında maslakları da bakım-onarımdan geçiren MASKİ, geçtiğimiz yıllarda diğer kurumların çalışmalarında zarar gören hattı uzun yıllar kullanılacak sağlıklı bir yapıya kavuşturuyor. Kaynak başında yürütülen çalışmayı Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Hüseyin Yılmaz ve MASKİ İlçe Şefi Türker Kesici de Mahalle Muhtarı Erdal Terim ile birlikte inceledi.
       “Mahallemize yeterli su ulaşacağı için çok mutluyuz”
Mahalle Muhtarı Erdal Terim, “Çalışmadan çok memnunuz. Mahallemize yeterli su ulaşacağı için çok mutluyuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün tarafından mahallemizin eskiyen altyapısı da sağlıklı bir yapıya kavuşturuluyor. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun” dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 1525 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum