Yusuf Altungeyiği Kaybettik.

Gördes Belediyesi eski başkanlarından Yusuf Altungeyik aramızdan ayrıldı.

Reklam
Yusuf Altungeyiği Kaybettik.
24 Mayıs 2015 - 16:59
Reklam

Gördes Belediye Eski Başkanlarından Yusuf Altungeyik'i kaybettik. Son aylarda genç sayılabilecek yaşlarda yaşanan ölümlerle sarsılan ilçemizde, Yusuf Altungeyik'in vefatı büyük üzüntü meydana getirdi.
            Bir yıl önce o habis hastalığa yakalanan Altungeyik, büyük mücadele verdi. Hastalığa karşı ısrarlı direnç gösterdi. Ancak geçtiğimiz hafta sonu, tedavi sonrası dinlendiği evinde hayata gözlerini yumdu.
            Vefat haberi duyulur duyulmaz; sevenleri, akrabaları, köylüleri ve çok kalabalık bir vatandaş gurubu evine adeta akın etti. 57 yaşında hayata veda eden Yusuf Altungeyiğin, cenaze namazı Ulu Camide kılındı. Cenazesinde muazzam bir kalabalık vardı. Cenaze namazının ardından Salur köyüne götürülen naaşı, burada gözyaşları arasında toprağa verildi.
            Yusuf Altungeyik uzun yıllar, Adalet Partisi ve devamı olan Doğruyol Partisinde siyaset yaptı. 1994 mahalli seçimlerinde DYP'den Gördes Belediye Başkanlığına seçildi. 1999 yılına kadar sürdürdüğü belediye başkanlığı döneminde, önemli hizmetlere imza attı. Onun başkanlığı döneminde Gördes'e Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ilk defa açıldı. Bu konuda önemli gayret ve katkıları oldu.
            1958 yılında Gördes'te doğan Altungeyik evli ve iki çocuk babasıdır.
Reklam
Reklam
Bu haber 5941 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum