Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yol Ortasında Pompalı Dehşeti

Müteahhit Yolcu Yıldırım, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Reklam
Yol Ortasında Pompalı Dehşeti
01 Ağustos 2016 - 17:29
Reklam
Reklam
İlçemiz Fatih Bulvarı üzerinde yaşanan silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti. Özyıldırım İnşaatın sahibi müteahhit Yolcu Yıldırım, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.
Anayol üzerinde Efeoğlu Ticaret'in önünde cereyan eden olayda vücuduna yakından ateş edilen Yıldırım'ın önce kalbi durdu, daha sonra olay yerindeki bir vatandaşın müdahalesiyle hayata döndürüldü. Görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, 30 yaşlarında kirli sakallı, mavi gömlekli bir kişi; kolundaki bilgisayar çantasından çıkardığı tahmin edilen kısa namlulu, pompalı tüfekle Yolcu Yıldırım'a 3 el ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerinden ve yüzünden yaralanan Yıldırım, yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı sonucu olay yerine 112 Acil ve Polis ekipleri intikal etti.
Saldırganın kaçış güzergahındaki evlerinde, silah seslerini duyarak balkona çıkan vatandaşlar, zanlının kolundaki çantayla birlikte koşarak kaçtığını belirtti. Kaçan kişiyi görenler şahsın yabancı olduğunu, Gördes dışından birisi olabileceğini belirtti. Emniyet yetkilileri bunun üzerine ilçemiz giriş çıkışlarını tuttu ve saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.
Aslen Ardahanlı olan ve İstanbulda da müteahhitlik işleri yapan 4 çocuk babası Yolcu Yıldırım, Akhisar Kirazoğlu Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 7834 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum