Yeni Hakim ve Savcı Göreve Başladı

İlçemize yeni atanan hakim ve savcının, Gördes ilk görev yerleri.

Reklam
Yeni Hakim ve Savcı Göreve Başladı
03 Aralık 2016 - 16:06
Reklam
Hâkim ve Savcı atamaları Ekim ayında gerçekleştirilmişti. Bu atamalar kapsamında; Gördes Adliyesinde 1 hâkim ve 1 savcı, geçtiğimiz günlerde göreve başladı. Bu atamalar sonunda, Gördes Adliyesinde 2 hâkim ve 2 savcı görev yapacak.
            Gördes Adliyesine yeni atanan hâkim Hülya Akkaş Türk ve savcı Abdullah Altıparmak'ın öz geçmişleri şöyle:
            HÂKİM HÜLYA AKKAŞ TÜRK:
            1987 yılında İzmir'in Ödemiş ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. Yüksek öğrenimini, İzmir Üniversitesi Hukuk Fakültesinde yaptı. 2013 yılında mezun oldu.
            Hâkimlik stajını Denizli Adliyesinde yaptı. Ekim ayındaki hâkim ve savcı atamalarında, Gördes Adliyesine hâkim olarak atandı. Gördes Adliyesi; evli olan hâkim Hülya Akkaş Türk'ün meslek hayatındaki ilk yeri.
            SAVCI ABDULLAH ALTIPARMAK:
            İlk ve orta öğrenimini Yozgat Yerköy'de yaptı. Kırşehir Kaman Anadolu Öğretmen Lisesini bitirdi. Yüksek öğrenimini, Kayseri Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesinde 2014 yılında tamamladı.
            2015 Mayıs ayında yapılan hâkimlik ve savcılık sınavını kazandı. 2016 yılında hâkim-savcı adayı olarak göreve başladı. 10 ay süren adaylık döneminden sonra, Ekim ayında ataması yapıldı.
            Gördes Adliyesi, Hâkim Abdullah Altıparmağın meslek hayatındaki ilk görev yeri.
            Hâkim Hülya Akkaş Türk ve Savcı Abdullah Altıparmak'a ilçemize hoş geldiniz diyor ve meslek hayatlarında başarılar diliyoruz…

Reklam
Reklam
Bu haber 6861 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum