Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yaz Spor Okulları Başladı

Öğrenciler yaz tatillerini hem eğlenerek hem de eğitim görerek geçiriyorlar.

Reklam
Yaz Spor Okulları Başladı
23 Temmuz 2016 - 15:41
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi tarafından her yıl öğrencilerin verimli bir yaz dönemi geçirmesi için düzenlenen Yaz Spor Okulları bu yıl da başladı.
Yaz Spor Okullarında futbol, basketbol ve voleybol olmak üzere üç farklı dalda gerçekleştirilen kurslara  yaklaşık 100 öğrenci kayıt yaptırdı.  Gördes Belediyesi Spor Tesislerinde verilen kurslar Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 17.00'da başlıyor. Öğrenciler kurslarda branşlarında uzman eğitici kadro ile eğitimlerini sürdürüyor.
Gördes Belediyesi Spor Tesislerinde 6-14 yaş aralığındaki üç farklı yaş kategorisinde düzenlenen kurslarla öğrenciler yaz tatillerini hem eğlenerek hem de eğitim görerek geçiriyorlar.
Her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları'nın çocukların hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine büyük katkı sağladığını söyleyen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol 'Çocuklarımızın yaz aylarını dolu dolu geçirmeleri ve boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmeleri için bu sene de Yaz Spor Okulları'nı düzenledik. Yaz Spor Okullarına hem öğrencilerimizin hem de velilerimizin yoğun ilgi göstermesinden dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ederim.' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2456 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum