Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yangına İlk Müdahale Tankerleri Hazır

Çağlayan, Kayacık ve Karakeçili'nin tankerleri teslim edildi.

Reklam
Yangına İlk Müdahale Tankerleri Hazır
21 Nisan 2018 - 18:04
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin ilçelerde meydana gelebilecek olası yangınlarda kullanılmak üzere 610 bin liraya satın aldığı 60 adet yangına ilk müdahale tankerleri ilgili mahalle muhtarlarına teslim ediliyor. Gördes'te de bağlı Çağlayan, Kayacık ve Karakeçili Mahallelerine tahsis edilen ilk müdahale tankerleri, İtfaiye Daire Başkanlığı'nca gerçekleştirilen temel yangın bilgisi ve yangın tankerlerinin kullanımı konusunda uygulamalı eğitimin ardından mahalle muhtarlarına teslim edildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce 610 bin liralık yatırımla satın alınan 60 adet ‘Yangına İlk Müdahale Tankeri'nin tanıtımı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün katılımıyla düzenlenen törende yapılmıştı. Mahallelerde meydana gelebilecek olası yangınlarda kullanılacak olan tankerler mahalle muhtarlarına teslim ediliyor. Bu kapsamda Gördes'e bağlı Çağlayan, Kayacık ve Karakeçili Mahallelerinde hizmet verecek olan ilk müdahale tankerleri gerçekleştirilen eğitimin ardından teslim edildi.
Gördes İtfaiye Amirliği'nde gerçekleştirilen eğitimde İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kaleli ile Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Alp Sefa Gökkaya da yer aldı. Eğitimde araçların nasıl kullanılması gerektiği ile olası bir yangın durumunda nasıl müdahalede bulunulması gerektiği uygulamalı olarak anlatıldı. 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5565 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum