Yakaköy İlköğretim Kurumlarından Kitap Şenliği

Gördesli Makbule Kitabının yazarı Suat Turgut şenlik kapsamında ilçemize geldi.

Reklam
Yakaköy İlköğretim Kurumlarından Kitap Şenliği
28 Nisan 2017 - 16:09
Yakaköy İlköğretim Kurumları tarafından 1. Yakaköy Kitap Şenliği düzenlendi. Gördes Kaymakamlığı'nın teşvikleri, Gördes Belediyesi'nin ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destekleri ile düzenlenen programa 'Gördesli Makbule' kitabının yazarı Suat TURGUT konuşmacı olarak katıldı ve imza günü gerçekleştirdi.
Yakaköy İlköğretim Kurumları tarafından Sevgi Yolu'na asılan 1000 adet kitap yapılan etkinlikle halka ve öğrencilere ücretsiz olarak dağıtıldı. Kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.
Geniş katılımla düzenlenen etkinlikte öğrenciler severek okudukları bir yazarla söyleşi yapma imkanı bulurken, kitaplarını imzalatmanın mutluluğunu yaşadı. Yazar Suat TURGUT, Ege'nin Kınalı Efesi Gördesli Makbule Hanım'ın diyarında öğrencilerle buluşmanın kendisini son derece duygulandırdığını ve Gördes'e tekrar gelmek istediğini belirtti. Kitap şenliğinin düzenlenmesini sağlayan ve kendisini davet edip ağırlayan Yakaköy İlköğretim Kurumları idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.
Kitap şenliğinin ardından Yakaköy'e giden ve okulda yapılan çalışmaları inceleyen Yazar Suat Turgut, TEOG sınavı öncesi 8. Sınıf öğrencilerine 'Özgüven' konulu kısa bir seminer gerçekleştirdi. Öğrencilere kitaplarını hediye edip imzaladı.
Yakaköy İlköğretim Kurumları Müdürü Ömer Faruk ÖLMEZ yaptığı açıklamada: 'Sayın Kaymakamımız T. Hakan BİLGİN'in teşvikleri, Gördes Belediyemizin ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleri, Sayın Yazar Suat TURGUT'un katılımları ile böylesine büyük ve güzel bir kitap şenliği düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kitap şenliğimize katılarak bizleri onurlandıran ve her türlü kolaylığı sağlayan Suat TURGUT'a, etkinliğimizin hazırlanması için büyük emekleri geçen idareci ve öğretmen arkadaşlarıma ve etkinliğimize destek veren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.' dedi.










Reklam
Reklam
Bu haber 3497 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum